25.A3184R_0

Absolutt ingenting….det er dermed helt meningsløst å kutte ut godsakene. Etter snart 9 måneder i sølibat så konkulderer jeg med at det ikke skjer noe som helst. Vekta er fortsatt 100 % stabil og det er akkurat like tungt og ta armhevinger og situps:-) Så hvorfor skal man slutte med snop da? Jo for meg er det enkelt. Jeg spiser noe annet som er sunt istedet for snop. Det er bra det, men det skjer fortsatt ikke noe med kroppen. Jeg merker at humøret er bedre, man sover bedre og får en deilig mestringsfølelse av og holde fingrene unna godteskålen. Det er faktiskt litt deilig det, men det skjer fortsatt ikke noe med kroppen.

Så min enkle konklusjon etter dette svangerskapet som har vart i 9 mnd er: Det skjer noe inni huet. Men kun der dessverre. Langtidsvirkninger og effekt kan jeg kanskje dele senere, om huet fortsatt klarer noen mnd uten sukker og E-stoffer.  For kroppen er det helt uproblematisk.

Hva er godteri

Written by Fritz Hansen