crossaint

Etter 3 år som nær nabo til byens beste bakeri så er det på tide og skryte litt av dem. Om noen lurer så er det selvfølgelig Nordstrand Conditori jeg snakker om. Åpent hver dag fra kl 0800 ( søndag fra kl 10 ). Rykende ferske brød og bakevarer som nabo er litt luksus som man setter pris på.  Jeg baker brød til mine barn 2 ganger i uka, men i helgene så tar man seg fri fra den jobben. Etter at hele familien var i Antibes noen mnd ( pappa/mammaperm ) så forelsket vi oss i kvalitetsbakevarer. Croissant & bringebær er bare en himmelsk combo som fortjener sin plass i enhver sammenheng. På frokostbordet, barneselskapet, bryllypsdagen, bursdag,  lunsj på jobben osv…det finnes ingen unnskylding for ikke å spise dette. Det sies at en croissant er det samme som 2 store bløtkakestykker, men hvem bryr seg om det!

 

Written by Fritz Hansen